XIAOMI SERVIS – SERVIS XIAOMI

Xiaomi,(na srpskom Sjaomi, neko kaže Ksiaomi ili Šaomi ) je kineska kompanija koja se bavi proizvodnjom elektronike i softvera. Osnovana je  2010. godine u Pekingu. Prvi telefon se pojavio 2011-e, a 2018. godine  su došli do četvrtog mesta na svetu po broju isporučenih mobilnih telefona. Čak su i ušli u Ginisovu knjigu rekorda sa nezapamćenom prodajom 2.1 miliona telefona za 24h. Xiaomi pored telefona proizvodi tablet računare, najprodavaniji su proizvodjač pametnih narukvica, pametne televizore. Od skoro su ušli i na tržište laptopova i brojnu drugu prateću opremu kao što su slušalice, pametna obuća i dr.

XIAOMI telefone odlikuje vrhunski odnos cene i kvaliteta, moderan pristup marketingu. Xiaomi je pravi pokazatelj vitalnosti moderne kineske privrede i pristupa poslovanju.

Razlika izmedju Xiaomi Mi i Xiaomi Redmi smart telefona je u ceni, performansama i kvalitetu.

Mi Serija (MI Phones)

Serija MI ima bolje procesore i kvalitetniju izradu, kvalitetnije ekrane i  u njih se ugradjuju najnoviji čipseti i procesori . Uglavnom imaju više memorije i prostora u odnosu na REDMI seriju.

Glavni fokus Redmi telefona je na dobrim performansama za nižu cenu. Uglavnom se kompromis pravi sa starijim chipsetom i lošijom kamerom, ali za cenu koliko koštaju korisnik dobija mnogo više nego kod ostalih proizvodjača.

XIAOMI SERVIS

U našem servisu smo u mogućnosti da popravimo bilo koji XIAOMI mobilni telefon ili tablet.Posedujemo i lager rezervnih delova za Xioami telefone.

Zamena ekrana na XIAOMI  telefonu

Bilo da Vam je neispravan ekran ili touchscreen (staklo) na Xiaomi telefonu, naši serviseri će zameniti ekran na XIAOMI  telefonu u najkraćem mogućem roku.Na nekim modelima je moguće zameniti samo touchscreen , dok je kod nekih potrebno zameniti komplet ekran + touchscreen.

Zamena konektora punjenja na XIAOMI  telefonu.

Jedan od najčešćih kvarova na skoro svim tipovima mobilnih telefona je polomljen ili oštečen konektor za punjenje telefona.

Vršimo zamenu svih tipova konektora za punjenje na XIAOMI telefonima.

Zamena baterija XIAOMI

Posedujemo originalne i zamenske XIAOMI baterije za skoro sve aktulne modele Xiaomi telefona.Ako vam je potrebna baterija za Xioami telefon kontaktirajte nas ili postavite pitanje ispod ovog teksta.

 

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni XIAOMI servis i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Više o servisu televizora možete pogledati OVDE