iPad servis

Servisiramo sve modele iPad i iPhone uređaja.

Radimo zamenu ekrana za iPAD,zamena touchscreen-a iPad, zamena HOME tastera iPad,zamenu kamera, zamenu zvučnika, zamenu mikrofona, zamenu punjača,zamenu kablova, zamenu tastera on/off, volume + – tastera.

Garancija na uslugu popravke iPad tableta je od 3-24 meseca.

Zamena ekrana iPad

Jedna on najčešćih popravki iPad uređaja je zamena ekrana ili touchscreen-a.

Ako se na Vašem tabletu ne radi  ili je polomljen touchscreen,a na ekranu je slika je normalna, onda je potrebno zameniti ga.Kod nekih modela je moguće zameniti samo touchscreen (staklo), a kod nekih je potrebno zameniti komplet ekran (LCD) zajedno sa touchscreen-om (staklom).

Ako nemate sliku na ekranu, imate vertikalne ili horizontalne linije,crne mrlje onda mora da se zameni kompletan ekran.

Zamena ekrana iPad tableta ili iPad touchscreen-a zavisi od modela, pa je zbog toga najbolje doneti uređaj na servis ili nas kontaktirati putem kontak forme na sajtu ili telefonom.

Zamena konektora punjenja iPad

Zamena konektora punjenja je potrebna kada  iPad ne puni bateriju, ne može da se poveže na računar putem iTunes aplikacije, kada prekida punjenje, ili se baterija sporo puni.

U nekim slučajevima nije potrebna zamena iPad konektora punjenja, nego je dovoljno zameniti kabal.

U ponudi imamo original iPad kabalove, iPad punjače, i kablove i punjače drugih proizvođača (Remax,Konfulon,Ldnio…).

Zamena baterije na iPad tabletu i iPhone telefonu

U ponudi imao baterije za sve modele iPAD tableta.

Cena zavisi od modela iPad tableta, tako da morate proveriti cenu za zamenu Vaše baterije putem kontakt forme na sajtu ili pozivom telefonom.

Zamena home tastera na iPad tabletu

Home dugme se najviše koristi na iPad tabletu pa se najčešće i kvari. Uglavnom se dešava da home taster ne reaguje na dodir, da mora više puta da se pritisne…

Ako imate jedan od navedenih simptoma potrebno je zameniti Home dugme(taster), tako da je najbolje doneti iPad u servis ta utvrdimo tačno model i cenu zamene.

Neki od iPad modela koje upešno popravljamo: iPad 1,iPad 2,iPad 3,iPad 4,iPad mini, iPad mini 2,iPad mini 3,iPad mini 4,iPad Air,iPad Air 2, iPad Pro 9.7inch, iPad pro 12.9inch….

 

 

Write a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *