SERVIS JVC TELEVIZORA – JVC SERVIS

Vrsimo popravke svih vrsta i modela JVC televizora.

Zamena pozadiskog osvetljenja JVC televizora , Zamena LED traka na JVC televizorima, reparacija LED dioda na JVC televizorima.

Popravke i zamena ploča JVC televizora (matičnih i naponskih).

U ponudi imamo i daljinske upravljace za sve modele JVC televizora, kao i daljinske upravljace za sve ostale modele SMART JVC televizora.

Jedan od najčešćih problema kod svih LED televizora je neispravno pozadinsko osvetljenje.

Ako vaš televizor nema sliku a ima ton, slika je tamnija i jedva primetna, slika je plava ili je osvetljaj neujednačen najverovatnije je neispravno pozadinsko osvetljenje (LED trake).

Garancija na svaku popravku je minimum 12 meseci.

JVC (skraćeno od Japan Victor Company) je japanski brend u vlasništvu JVCKenwood korporacije. Osnovana 1927. godine kao Victor Talking Machine Compani of Japan, a kasnije kao Victor Compani of Japan, Ltd., kompanija je najpoznatija po predstavljanju prvih japanskih video televizora i razvoju kućnog sistema (VHS) video rekorder.

Od 1953. do 2008. Matsushita Electric Industrial Co. je bila većinski vlasnik JVC-a. U 2008, JVC se spojio sa Kenwood Corporation i stvorio JVCKenwood. JVC je prodavao svoje elektronske proizvode na svom domaćem tržištu Japana pod imenom „Victor“ sa logotipom His Master’s Voice, ali je u prošlosti koristio naziv JVC ili Nivico za izvoz zbog različitog vlasništva nad logotipom His Master’s Voice i vlasništvom nad imenom „Viktor“ od naslednika kompanije Victor Talking Machine.

Godine 2011. brend Victor za elektroniku u Japanu je zamenjen globalnim brendom JVC. Međutim, JVCKenwood Victor Entertainment zadržao je prethodni naziv i logotip „Victor“ i koristi se kao luksuzna HiFi marka kompanije JVCKenwood.

Izvor: Wikipedia

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni JVC servis i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Više o servisu televizora možete pogledati OVDE