SERVIS AIWA TELEVIZORA – AIWA SERVIS

Servis svih vrsta i modela AIWA televizora.

Radimo zamenu LED traka AIWA televizora,zamenu pozadinskog osvetljenja AIWA televizora.

Daljinski upravljači za AIWA televizore.Daljinski upravljači za AIWA smart TV.

Zamena i servis AIWA naponskih ploa.

Zamena i servis AIWA maticnih ploca.

Resavamo probleme sa software-om na AIWA televizorima.

 

SERVIS AIWA TELEVIZORA – AIWA SERVIS

Aiwa  je brend potrošačke elektronike koji poseduju i koriste različite kompanije u različitim regionima sveta. Američki i drugi regioni su u vlasništvu kompanije Aiwa Corporation sa sedištem u Čikagu. Tovada Audio sa sedištem u Tokiju poseduje prava na brend u Japanu i drugim zemljama i proizvodi proizvode pod brendom Aiwa od 2017.

Aiwa je osnovana 1951. godine i nekada je bila globalno cenjen brend poznat po proizvodnji kvalitetnih audio proizvoda kao što su zvučnici, bumboksovi i stereo sistemi. Bio je tržišni lider u nekoliko kategorija proizvoda. Aiwa je napravio prvi japanski kasetofon 1964. godine.Kompanija je bila kotirana na Tokijskoj berzi od oktobra 1961. do septembra 2003. Kompanija je postala neprofitabilna kasnih 1990-ih, a Soni ju je u potpunosti kupio 2003. Aiwa je tada rebrendirana u novo odeljenje Sonija fokusirano na mlade, ali je bilo neuspešno i brend je ukinut do 2006. Godine 2015. američki audio kompanija poznata kao Hale Devices, Inc. dobila je prava na ime brenda, a kompanija je preimenovala sebe u Aiwa Corporation pod kojom proizvodi audio opremu.

Japanski proizvođač audio opreme Tovada Audio je 11. aprila 2017. objavio da je kupio prava na brend Aiwa od kompanije Sony i da će proizvoditi proizvode za audio i gramofone brenda Aiwa. U 2021. godini, Aiwa je udružila se sa 5.000 trgovaca u Indiji kako bi se ponovo pokrenula u zemlji.

Izvor: Wikipedia

 

 

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni AIWA servis i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Više o servisu televizora možete pogledati OVDE