SERVIS TESLA TELEVIZORA – TESLA SERVIS

Tesla (Tesla) je naziv brenda pod čijim se imenom prodaju različiti elektronski uređaji osmišljeni za komercijalno tržište Srbije i okolnih država. U ponudi su različiti modeli tableta, mobilnih telefona, televizora i klima uređaja.

Brend je pokrenula grupacija Comtrade u junu 2014. godine, plasirajući na tržište Srbije tablet po pristupačnoj ceni. Od tada su znatno prošireni i ponuda i broj tržišta, pa se Tesla uređaji, sem u Srbiji, prodaju i u zemljama u okruženju.

Firma koja upravlja celim asortimanom aparata i plasmanom Tesla brenda je Comtrade Distribution, sa sedištem u Beogradu.

Tesla je jedan od nekoliko brendova koji su se pojavili na tržištu Zapadnog Balkana, a koje odlikuje sličan poslovni model. Proizvodi koji se prodaju pod nazivima ovih brendova reklamiraju se kao domaći u matičnoj državi (Tesla u Srbiji, Noa u Hrvatskoj i drugi), ali se kompletan proces proizvodnje odvija u Kini. U kineskim fabrikama se na uređaje lepi logo određenog brenda. Kineske fabrike obično nude gotove proizvode regionalnim kompanijama koje stoje iza brendova. Ove kompanije mogu tražiti izmenu određenih karakteristika telefona kako bi ih prilagodili tržištu i ceni, ali obično nemaju nikakav uticaj na njihov razvoj. 

Izvor: Wikipedia

Vršimo popravke svih vrsta i modela TESLA televizora.

Radimo zamenu pozadinskog osvetljenja, zamenu LED traka TESLA televizora

U ponudi imamo daljinske upravljace za TESLA televizora.

Popravka i zamena TESLA naponskih ploca.

Popravka i zamena TESLA maticnih ploca.

Resavamo probleme sa software-om na TESLA SMART  televizorima.

 

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni TESLA servis i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Više o servisu televizora možete pogledati OVDE