SERVIS SONY TELEVIZORA – SONY SERVIS

Soni korporacija (uobičajenog naziva Soni) , japanski je konglomerat multinacionalnih korporacija sa sedištem u japanskoj prestonici, Tokiu.

Soni je jedan od najvećih medijskih konglomerata na svetu s prihodom većim od 78,88 milijardi USD. Sam Soni bavi se proizvodnjom elektronike, informacijskih, komunikacijskih i video tehnologija.Bavi se i proizvodnjom igračkih konzola.

Osnivači kompanije, Akio Morita i Masaru Ibuka ime firme su stvorili od izvedenice latinske reči Sonus, što znači zvuk, odnosno na engleskom jeziku sound (u engleskom slengu: sonny). Ime i odabir te reči vezani su i uz naziv „sonny boys”, koji je u Japanu 1950-ih označavao naočite i pametne mlade ljude.

Sama Soni Korporacija je nadređena preduzeću Soni Grupa, koja obuhvata pet segmenata poslovanja – elektroniku, video igre, zabava (filmovi i muzika), financijske usluge i ostalo.

Zbog toga se Soni smatra najopsežnijim preduzećom na svetu u industriji zabave.

Sony je sa svojih 50 procenata tržišnog udela na tržištu fotomatrica među liderima prodaje poluprovodnika. Od 2015. godine peti je po veličini svetski proizvođač televizora po godišnjim prodajama. To je najveći svetski igrač na premijumskom tržištu televizora, što je tržište televizora od najmanje 55 inches (140 centimeters) sa cenom višom od 2.500 američkih dolara.

Izvor:Wikipedia

SERVIS SONY TELEVIZORA – SONY SERVIS

Servis svih vrsta i modela SONY televizora.

Radimo zamenu LED traka SONY televizora,zamenu pozadinskog osvetljenja SONY televizora.

Daljinski upravljac za SONY televizore.Daljinski upravljaci za SONY smart TV.

Zamena i servis SONY naponskih ploca.

Zamena i servis SONY maticnih ploca.

Resavamo probleme sa software-om na SONY televizorima.

 

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni SONY servis i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Više o servisu televizora možete pogledati OVDE