SERVIS GRUNDIG TELEVIZORA – GRUNDIG SERVIS

Vršimo popravke svih vrsta i modela GRUNDIG televizora.

Radimo zamenu pozadinskog osvetljenja na GRUNDIG televizorima, radimo zamenu LED traka GRUNDIG televizora.

Imamo daljinske upravljace za sve modele GRUNDIG televizora.

Popravka i zamena GRUNDIG maticnih ploca.

Popravka i zamena GRUNDIG naponskih ploca.

Resavamo probleme sa software-om na SMART GRUNDIG televizorima.

Dodatna oprema i sve opcije za GRUNDIG televizore.

 

Grundig  je nemački proizvođač potrošačke elektronike u vlasništvu turskog Arcelik A.S., proizvođača bele tehnike.Kompanija je proizvodila kućne aparate i proizvode za ličnu negu. Prvobitno nemačka kompanija za potrošačku elektroniku, Grundig GmbH je osnovao Maks Grundig 1945. godine sa sedištem u Nirnbergu. U narednim decenijama 20. veka postala je jedan od vodećih proizvođača radio, TV, diktafona i druge elektronske opreme u Evropi. Tokom 1970-ih, Philips je počeo da kupuje akcije Grundig AG, što je dovelo do potpune kontrole 1993. Godine 1998. Philips je prodao Grundig. Godine 2007. Koc Holding je kupio Grundig i stavio brend pod svoju filijalu za kućne aparate Arcelik A.S. Koc je konglomerat na javnoj berzi sa više od 80.000 zaposlenih.

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni servis GRUNDIG televizora i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Više o servisu televizora možete pogledati OVDE