SERVIS VIVAX TELEVIZORA

Brend Vivax je proizvod koji se na tržištu nalazi od 2004. godine, a danas u asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda.

Proizvodna linija za proizvodnju TV uređaja ravnih ekrana nalazi se u Hrvatskoj i regionu, a može se koristiti za proizvodnju uređaja dijagonala (veličine ekrana) od 22″-65″. Kompletan asortiman Vivaxa i dizajn proizvoda, u potpunosti je osmišljen od strane kompanije Vivax a visoke standarde kvalitete osiguravaju se posvećujući posebnu pažnju postupcima kontrole kvalitete.

Liniju proizvoda Vivax IMAGO čine LED TV uređaji. Kako IMAGO znači slika, tako Vivax LED Imago Tv znači savršena slika na VIVAX LED TV uređajima. VIVAX LED TV uređaji su modernog dizajna, a savremena tehnologija proizvodima omogućava vrhunske funkcionalnosti i kvalitetu. Svaki proizvod je pod višestrukom KONTROLOM KVALITETA. Vivax LED TV uređaji su pouzdani, atraktivni, cenom pristupačni za svakoga, a osigurana servisna podrška i garancija kvaliteta čini ih poželjnima za svaki dom.

Izvor: VIVAX

 

Vršimo popravke svih vrsta i modela VIVAX televizora.

Radimo zamenu pozadinskog osvetljenja, zamenu LED traka VIVAX televizora

Daljinski upravljaci za VIVAX televizore.

Zamena i popravka  VIVAX naponskih ploca.

Zamena i popravka VIVAX maticnih ploca.

Resavamo probleme sa software-om na VIVAX televizorima.

Garancija na svaku popravku!

Garancija na popravku pozadinskog osvetljenja, zamenu LED traka VIVAX je 12 meseci!

 

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni VIVAX servis i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

 

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Više o servisu televizora možete pogledati OVDE