SERVIS ASUS TABLETA – ASUS SERVIS

Asus je trenutno jedan od vodećih proizvodjača tableta, i imaju veliki udeo u prodaji tableta u Srbiji. ASUS tableti se odlikuju dobrim performansama,kvalitetnom izradom i povoljnom cenom.

Zamena ekrana na ASUS tabletu

Zamena ekrana na ASUS tabletima

SERVIS ASUS TABLETA

U ponudi imamo originalne ASUS ekrane , stakla (Asus touchscreen) ili komplet ASUS LCD module (ekran+touchscreen).

Zbog razlike u delovima u zavisnosti od modela tableta, najbolje je da tablet donesete lično,da nas kontaktirate ili postavite pitanje u formi na kraju teksta.

Zamena konektora punjenja na ASUS tabletu

SERVIS ASUS TABLETA

Zamena konektora punjenja je jedan od najčešćih kvarova ne samo kos ASUS tableta , nego i kod svih ostalih proizvodjača.Razlog za to je česta upotreba tj punjenje tableta, koriščenje tableta dok se puni, pogresno okretanje konektora na kablu prilikom priključivanja na punjenje.

U našem servisnom centru koristimo originalne  ASUS rezervne delove (touchscreen,konektore,ekrane,punjače…)

 

Neki od modela ASUS tableta koje uspešno popravljamo: Asus FE170,Asus K012,Asus ME102,Asus ME103,Asus Me173,Asus ME175,Asus ME176,Asus K01,Asus K00E,Asus K004,Asus K00A,Asus K011,Asus K012,Asus K012,Asus K00B,Asus K00Z, Asus K00S,Asus Nexus,ASUS T100,ASUS TF300T,ASUS ZenPad  Z300,ASUS ZenPad C 7.0 Z170C,Asus Z370C,Asus Z380,ASUS ME-301…

NAPOMENA: IT Servis Centar nije ovlašćeni ASUS servis i ne popravljamo uredjaje koji su u garantnom roku!!!

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Više o servisu televizora možete pogledati OVDE

Write a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *