IT SERVIS CENTAR

IT SERVIS CENTAR

IT Servis Centar je firma koja posluje od 2014. godine. Pre nego što smo otvorili svoju firmu, bavili smo se istim poslom u drugim kompanijama od 2000. godine. Tokom tog perioda, stekli smo dragoceno iskustvo i znanje u domenu servisiranja računara (tablet, laptop, desktop), telefona, televizora i sličnih uređaja.

Poznati smo po svojoj kvalitetnoj usluzi, klijentima pružamo brzo i efikasno rešavanje problema. Kao servis IT opreme, nudimo širok spektar usluga, uključujući popravku hardvera i softvera, instalaciju operativnih sistema i aplikacija, zamenu delova, kao i savete i podršku korisnicima.

Naš cilj je da postanemo jedan od vodećih servisa IT opreme u Srbiji. Verujemo da ćemo ovaj cilj postići kroz konstantnu edukaciju našeg tima, kao i kroz primenu najnovijih tehnologija i metodologija u radu. Naš fokus je na pružanju vrhunske usluge svim našim klijentima, bez obzira na to da li je u pitanju popravka ili održavanje uređaja.

Naša uspešnost se ogleda u zadovoljstvu naših klijenata i u tome što su nam mnogi od njih postali verni i stalni klijenti. Zato smo ponosni na svoj rad i uvek se trudimo da unapredimo našu ponudu i usluge.

Zašto bi ste izabrali nas?

IT Servis Centar

Trend porasta broja firmi i pojedinaca koji se bave pružanjem usluga iz oblasti IT tehnologija donosi sa sobom pitanje izbora – kako odabrati prave?

Mi Vam taj izbor olakšavamo izdvajajući našu firmu zato što smo u potpunosti jedinstveni – pružanje kompletnih usluga kako velikim kompanijama i manjim firmama tako i pojedincima (fizička lica)

Naša firma se bavi pružanjem IT usluga iz gotovo svih oblasti. Radimo održavanje i popravke laptop,desktop i tablet  računara svih modela i proizvođača. Odlikujemo se višegodišnjim iskustvom u servisiranju računara i računarskih mreža. Sve što je potrebno od Vas je da nas samo pozovete, a mi ćemo rešiti Vaš problem brzo i efikasno. Ukoliko je takva situacija da vam možemo pomoći telefonom ili putem email-a, to Vam nećemo naplatiti.

Ono što nas odlikuje je da smo:

Profesionalni

Kompletno fokusirani i posvećeni profesiji koju obavljamo. Svi naši serviseri poseduju neke od najpriznatijih sertifikata IT industrije (MCSA, MCSE, CompTIA A+, IBM System X….). Ukratko, znamo šta radimo.

Rentabilni

Uštedite novac i vreme. Besplatane konsultacije i garancija za naš rad, naši su jači aduti.

Otvoreni za saradnju

Ostvarena partnerstva sa drugim firmama i pojedincima govore o tome. Ukoliko imate ideju za zanimljivu poslovnu saradnju, javite se.

Ljubazni

Dostupni i strpljivi sa našim klijentima. Pozovite nas i razgovarajte direktno sa našim serviserom. Posle toga, postaćete naš klijent.

IT Servis Centar

Za kontakt i više informacija pogledajte OVDE

Ako su Vam potrebni rezervni delovi za laptopove, dodatna oprema za racunare i telefone posetite našu prodavnicu na sledecem linku TELEFONČIĆ

Ako Vam je potreban servis televizora možete pogledati OVDE

IT SERVIS CENTAR