Zašto bi ste izabrali nas?

Trend porasta broja firmi i pojedinaca koji se bave pružanjem usluga iz oblasti IT tehnologija donosi sa sobom pitanje izbora – kako odabrati prave?

Mi Vam taj izbor olakšavamo izdvajajući našu firmu zato što smo u potpunosti jedinstveni – pružanje kompletnih usluga kako velikim kompanijama i manjim firmama tako i pojedincima (fizička lica)

Naša firma se bavi pružanjem IT usluga iz gotovo svih oblasti. Radimo održavanje i popravke laptop,desktop i tablet  računara svih modela i proizvođača. Odlikujemo se višegodišnjim iskustvom u servisiranju računara i računarskih mreža. Sve što je potrebno od Vas je da nas samo pozovete, a mi ćemo rešiti Vaš problem brzo i efikasno. Ukoliko je takva situacija da vam možemo pomoći telefonom ili putem email-a, to Vam nećemo naplatiti.

Ono što nas odlikuje je da smo:

Profesionalni

Kompletno fokusirani i posvećeni profesiji koju obavljamo. Svi naši serviseri poseduju neke od najpriznatijih sertifikata IT industrije (MCSA, MCSE, CompTIA A+, IBM System X….). Ukratko, znamo šta radimo.

Rentabilni

Uštedite novac i vreme. Besplatan izlazak na teren, konsultacije i garancija za naš rad, naši su jači aduti.

Otvoreni za saradnju

Ostvarena partnerstva sa drugim firmama i pojedincima govore o tome. Ukoliko imate ideju za zanimljivu poslovnu saradnju, javite se.

Ljubazni

Dostupni i strpljivi sa našim klijentima. Pozovite nas i razgovarajte direktno sa našim serviserom. Posle toga, postaćete naš klijent.