LAPTOP SERVIS

U najvećem broju slučajeva problem sa matičnom pločom ili grafičkom karticom. Radimo popravke matičnih ploča i grafičkih kartica. Garancija na servis je do 6 meseci
Najčešći problem kod laptopova je prašina koja se skuplja u sistemu za hladjenje.Laptop je potrebno očistiti i zameniti termalnu pastu bar jednom godišnje.Ako se to ne uradi,to može dovesti do mnogo većih kvarova na matičnoj ploči i grafičkoj kartici.
U ponudi imamo originalne tastature za sve laptopove. Besplatna ugradnja, garancija na rezervne delove!
U ponudi imamo ekrane svih dimenzija za sve laptopove bez obzira na proizvodjača. Besplatna ugradnja, garancija na rezevne delove!
Punjač Vam ne radi, pokidan je konektor ili kabal. Radimo servis punjača za sve vrste laptopova uz garanciju na svaku popravku. Ako ne želite popravku možemo Vam ponuditi zamenske punjače ili originalne sa garancijom do 24 meseca

SERVIS TABLETA

Ako ste polomili ekran ili touchscreen na tabletu nemojte bacati uredjaj. Kod nas u servisu radimo zamenu ekrana i stakla (touchscreen). Garancija na originalne rezervne delove je do 24 meseca
Tablet neće da podigne sistem, restartuje se... Radimo instalacije svih operativnih sistema (Android,iOS,Windows...)
U velikom broju slučajeva problem je do konektora za punjenje (micro USB). Radimo zamenu svih vrsta konektora za punjenje za sve tablete bez obzira na proizvodjača.

SERVIS RAČUNARA

U 99% slučaja je problem sa virusima tj malware-ima. Radimo čišenje računara od virusa u najkraćem roku
Problem je sa napajanjem. Radimo popravku Vašeg ili ugradnju novog napajanja. Garancija na servisne usluge
Instaliramo sve operativne sisteme Windows, Linux ,Mac OS...

ODRŽAVANJE RAČUNARA

Godišnje održavanje računara je naša ponuda za fizička lica koja podrazumeva kompletnu podršku i održavanje operativnog sistema. Uz ugovor o održavanju dobijate redovne servise i neograničeni broj intervencija na operativnom sistemu.
U ponudi imamo 3 paketa održavanja za pravna lica. Svako preduzeće imam svoje zahteve tako da je najbolje da se javite a mi ćemo napraviti ponudu koja u potpunosti odgovara vašim potrebama.
Terenska služba obuhvata rad na teritoriji Beograda (besplatno u krugu od 5km od nas) Terenska služba izlazi na terenu u prvom slobodnom terminu. Hitna intervencija se naplaćuje 2000din + cena servisa po važećem cenovniku.