Our Team

Zašto bi ste izabrali nas?

Trend porasta broja firmi i pojedinaca koji se bave pružanjem usluga iz oblasti IT tehnologija donosi sa sobom pitanje izbora - kako odabrati prave?

Mi Vam taj izbor olakšavamo izdvajajući našu firmu zato što smo u potpunosti jedinstveni - pružanje kompletnih usluga kako velikim kompanijama i manjim firmama tako i pojedincima (fizička lica)

Naša firma se bavi pružanjem IT usluga iz gotovo svih oblasti. Radimo održavanje i popravke laptop,desktop i tablet  računara svih modela i proizvođača. Odlikujemo se višegodišnjim iskustvom u servisiranju računara i računarskih mreža. Sve što je potrebno od Vas je da nas samo pozovete, a mi ćemo rešiti Vaš problem brzo i efikasno. Ukoliko je takva situacija da vam možemo pomoći telefonom ili putem email-a, to Vam nećemo naplatiti.

Ono što nas odlikuje je da smo:

Profesionalni

Kompletno fokusirani i posvećeni profesiji koju obavljamo. Svi naši serviseri poseduju neke od najpriznatijih sertifikata IT industrije (MCSA, MCSE, CompTIA A+, IBM System X....). Ukratko, znamo šta radimo.

Rentabilni

Uštedite novac i vreme. Besplatan izlazak na teren, konsultacije i garancija za naš rad, naši su jači aduti.

Otvoreni za saradnju

Ostvarena partnerstva sa drugim firmama i pojedincima govore o tome. Ukoliko imate ideju za zanimljivu poslovnu saradnju, javite se.

Ljubazni

Dostupni i strpljivi sa našim klijentima. Pozovite nas i razgovarajte direktno sa našim serviserom. Posle toga, postaćete naš klijent.

Picture of Jeff Lopez
CEO & Founder

Jeff Lopez

I was always tech savvy and being from an electronic engineering background, I wanted to experience the best in electronics, be it a phone or my PC. One day many years ago, I had to immediately rush to repair.

Picture of Bryan Lewis
Repair Man

Bryan Lewis

I wanted to experience the best in electronics, be it a phone or my PC. One day many years ago, I had to immediately rush to repair. With my engineer degree I fix anything from mobile phones to biggest TV screens.

Picture of Stephanie Adams
CTO

Stephanie Adams

CTO is one of the most coveted, and least understood, jobs in a company. I am very hardworking person and I dedicate a lot of time for my workers. With my best team we make our customers happy and proud.

Picture of Rebecca Garza
Repair Woman

Rebecca Garza

I am a sort of a geek. I studied at University of Natural Resources and Life Sciences where I got my two degrees. I started to work at RepairPress because I was theirs satisfied costumer. I still am when I drop my phone.

Picture of Jose Contreras
Chief Repair Man

Jose Contreras

I work for RepairPress. My education helped me to get interested in repairing devices. I love to make customers happy with profesional approach. As a team we work very good. I lead three employees.

Picture of Kimberly Chavez
Software Engineer

Kimberly Chavez

I was always tech savvy and being from an electronic engineering background, I wanted to experience the best in electronics, be it a phone or my PC. One day many years ago, I had to immediately rush to repair.